In het tweede jaar van de bachelor Grafische en Digitale Media kan je kiezen voor de afstudeerrichting Crossmedia-ontwerp.

CREATIEVE ONLINE PROJECTEN

Crossmedia-ontwerp is dé afstudeerrichting voor jou omdat jij het web begrijpt. En tablets. En al die andere moderne technologieën. Je weet hoe blogs en websites in elkaar zitten. Je snapt dat op internet alles met elkaar verweven is: sociale media, filmpjes, 3D-animaties, statische content ... Je voelt ook met je ellebogen aan dat online communicatie de toekomst beheerst. Daarom wil je in dat boeiende wereldje een rol spelen. Mee aan de wieg staan van spraakmakende online projecten, en creatief meedenken over het ontwerp en de ontwikkeling.

SCHUILT ER EEN TINA IN JOU?

Jij bent zoals Tina, 19 jaar, uit Antwerpen. Ze is helemaal gek van online winkelen, de nieuwste apps en Twitter. Ze gaat elke maand naar het GirlGeek Diner om met haar Facebook vrienden face2face te chatten. Kranten leest ze met haar iPad, nooit nog op papier en via haar blog deelt ze haar nieuwste muziekvondsten.

VAN IDEE TOT PRODUCTIE

Wij geloven keihard in het web en in moderne communicatiemiddelen, zoals smartphones en tablets. De mediawereld staat op zijn kop: consumenten en lezers hebben de macht in handen. Merken en bedrijven moeten zich inspannen om steeds creatiever en relevanter uit de hoek te komen. Daarom leren we je tijdens de opleiding kritisch nadenken en voer je al je ideeën ook écht uit, zodat je ziet wat je creaties in de praktijk losweken.

MEER WETEN OVER CROSSMEDIA-ONTWERP?

Neem contact met ons op.