In het tweede jaar van de bachelor Grafische en Digitale Media kan je kiezen voor de afstudeerrichting Grafimediatechnologie.

PRINTMEDIA

Grafimediatechnologie is dé afstudeerrichting voor jou omdat jij de diverse mogelijkheden van printmedia wil ontdekken. Je hebt een zwak voor het ontwerpen en realiseren van boeken en tijdschriften, verpakkingen en displays, brochures en folders, etiketten en labels, en zo meer.

De grafische sector verandert elke dag. Wat gisteren innovatief was, is vandaag al achterhaald. Tijdschriften moeten zichzelf telkens opnieuw uitvinden. Marketeers bedenken keer op keer nieuwe toepassingen die een meerwaarde bieden t.o.v. online media. Het publiek wordt kritischer en vraagt publicaties van topkwaliteit. In die boeiende en snelle wereld moet jij je staande houden met je kennis en je inzicht. Wij bereiden je daarop perfect voor.

SCHUILT ER EEN FRANK IN JOU?

Jij bent zoals Frank, 18 jaar, uit Olen. Elke maand ontwerpt hij het scoutsblad en verdient hij een centje bij als DTP-er in de lokale drukkerij. Hij kent 80 lettertypes en speelt bij FC Olen. Elke tentoonstelling in het Graphic Design Museum heeft hij gezien.

MEER WETEN OVER GRAFIMEDIATECHNOLOGIE?

Neem contact met ons op.